episil® - suojakilpi kipua vastaan

Näin episil® toimii

episil® on CE-merkitty terveydenhuollon tarvike joka kehitettiin lieventämään suun limakalvojen haavaumien aiheuttamaa kipua ja muita tulehdusoireita.

 

Kipua lievittävä suojakalvo

 

episil® perustuu teknologiaan, jossa hyödynnetään eräiden lipidiseosten taipumusta muodostaa geelimäisiä rakenteita. Kun episil® liuosta levitetään suun limakalvoille ja se joutuu kosketuksiin syljen kanssa muodostaa se suuhun geelimäisen pinnan suojaamaan limakalvoja haavaumien aiheuttamalta kivulta. episil® on lisäaineeton ja luonnonmukainen - liuoksen sisältämät lipidit soijalesitiini ja glyserolidioleaatti esiintyvät luonnossa ja ovat osana normaalia ravintoamme.

illustration-barriar aldreill

Joutuessaan kosketuksiin syljen kanssa episil® liuos muodostaa parissa minuutissa geelimäisen pinnan suojaamaan suun limakalvojen haavaumia. 

Helppokäyttöinen

 

episil® liuos on pakattu pumppusuulakkeella varustettuun taskukokoiseen lasipulloon. Liuosta suihkutetaan 1-3 kertaa tasaisesti eri puolille suun limakalvoja ja mielellään suoraan kipukohtiin. Kun liuos joutuu kosketuksiin syljen kanssa muodostuu limakalvoille muutamassa minuutissa geelimäinen kalvo jonka suojaava ja kipua lievittävä vaikutus kestää jopa 8 tunnin ajan. episil® valmistetta voi annostella suuhun 2-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan. Valmisteen satunnainen nieleminen ei ole haitallista.

 

Nopea- ja pitkävaikutteinen

 

episil® valmisteen kipua lieventävää tehoa on tutkittu useassa kansainvälisessä lääketieteellisessä kokeessa. Näissä on verrattu kipuaistimusta ennen ja jälkeen episil® annostelun. Kokeissa on selvästi todettu että suun limakalvojen haavaumien aiheuttama kipu on merkittävästi lieventynyt episil® hoidon ansiosta. Vaikutus on kestänyt yli 8 tuntia.

graf cmyk aldreill

Tutkimukset osoittavat että geelikalvo suojaa limakalvojen haavaumia ja lievittää kipua merkittävästi

 

episil® liuos ei sisällä puudutusainetta eikä näin ollen muodosta suuhun tunnotonta aluetta mikä saattaisi johtaa puremavammoihin. Tästä johtuen episil® valmisteen käyttö juuri ennen ruokailua on perusteltua. Tällöin myös sen ulkoisilta ärsykkeiltä suojaava vaikutus on parhaimmillaan. Pitkän, jopa 8 tuntia, kestävän vaikutuksen ansiosta episil® soveltuu lisäksi käytettäväksi juuri ennen nukkumaanmenoa. episil® liuoksen muodostama suojakalvo poistaa haavaumien aiheuttaman kivun ja luo täten edellytykset hyvälle yöunelle.

Sisältö: Glyserolidioleaatti, fosfatidyylikoliini (soijalesitiini), etanoli, propyleeniglykoli, polysorbaatti 80 ja piparminttuöljy